Mød Elise

Benedicte Kjær 

Neglesalon 

Mit navn er Elise 

 

Mine mest populære services

 

  • GUA SHA BEAUTY 
  • ELLEEBANA LASH LIFT  INKL. FARVE 
  • BRASILIANSK VOKS  
  • VOKS AF NÆSE
  • FARVE SAMT VOKS AF BRYN 
  • FARVE AF BRYN & VIPPER

 

 

 

OM MIG

 

 

Jeg er 37 år og er oprindeligt uddannet frisør tilbage i 2008. Jeg kommer fra Aarhus, hvor jeg også har arbejdet på skønhedsklinik tidligere. Derudover har jeg haft en barselsvikariat (2018) hos Klinik Kozo i Rønde.

 

 

 

Jeg har 7 års erfaring som voksspecialist, jeg arbejder udelukkende med LYCON voks som er det mest skånsomme og effektive på markedet. Jeg tilbyder også farve af bryn og vipper, retning/styling af bryn samt Elleebana Lash Lift som jeg selvfølgelig også er uddannet og certificeret i.

 


 

 

Videreuddannelse og kurser er en selvfølge og et must for mig, og jeg elsker at være up to date indenfor mine passioner, det betyder at du som kunde altid er sikret de nyeste og mest professionelle behandlinger.

 

 

Jeg glæder mig til at forskønne og forkæle dig!

 

Det kan jeg 

Voks

 

Med 7 års erfaring som voksspecialist, er du i gode og trygge hænder hos mig.


I salonen anvender jeg udelukkende voks af mærket LYCON for at sikre skånsomme og effektive behandlinger med lang holdbarhed. Jeg vil altid vejlede dig i efterpleje, så huden forbliver fin og blød længst muligt.

 

Vipper

ELLEEBANA LASH LIFT


Jeg tilbyder også Elleebana Lash Lift behandling, også kaldet permanent vippebuk. Her får dine vipper et smukt, naturligt voluminøst look. Et rigtig godt alternativ til vippeekstensions.Ved Lash Lift bukkes dine naturlige vipper med en blød silikoneform, som placeres på det øverste øjenlåg. Under proceduren vil de nederste vipper blive isoleret med en fugtgivende øjenmaske, alt imens du ligger afslappet på ryggen med lukkede øjne gennem hele behandlingen.


 


 

Bryn 

FARVE AF VIPPER & BRYN

 

Inram ansigtet med smukke og velplejede bryn og vipper.

 

 

 

Smukke og velformede bryn skaber harmoni i ansigtet. Jeg retter altid bryn i tæt dialog med kunden, og vejleder gerne i klædelig bryn makeup. Jeg bruger den bedste og mest holdbare farve til bryn og vipper på markedet.

 

Bryn styling hører også under mine kompetencer. Både med vejledning eller hvis du ønsker dem stylet knivskarpt til en fest 

 

Jeg bruger de bedste mærker på markedet, bla Anastasia til styling


Copyright Benedicte Kjær

Benedicte Kjær Negletekniker

Tingvej 38 b, 8543 hornslet

Cvr 36365595