Spraytan

Den mest naturlige kulør, der ikke skader dig eller dit helbred

 

Husk at

Mød op med ren, epileret og tør hud. Ingen cremer eller make up.

Undlad barbering eller voks 24 før og efter behandlingen.

Medbring løst mørkt tøj.

Spraytan

VITA LIBERATA SELVBRUNER & SPRAY TAN / SKIN RESPECT

Økologisk - Parbenefri - Parfumefri - Duftfri - Non-toxic - Alkoholfri - Fugtkomplex - Dermatologisk

 

SVita Liberata er en selvbruner serie fra Irland. Vita Liberata produkterne samt spray tanning, er lavet af økologiske ingredienser, er parabenefri, parfumefri, alkoholfri og duftfri. 

Produkterne er super flotte i farverne, er lette at arbejde med og tørre hurtigt.

 

Før Spraytan:

Gå i bad og eksfolier/skrub din hud grundigt samme dag som du har en spray tan aftale. Brug gerne skin Polisher der egner sig til formålet. Husk ikke at bruge creme eller oliebaserede scrubs.

Hårfjerning- (voks/barbering) må gøres op til 24 timer før din spraytan aftale.

Undgå at påføre Makeup, deodorant og andre hudplejemidler inden din spraytan aftale og påfør ikke bodylotion 24 timer før inden din spraytan aftale-da dette vil skabe en barriere for spraytan farven.

Bær eller medbring mørkt løstsiddende tøj – undgå stropper og tætsiddende tøj. Vær opmærksom på at dit fodtøj også er praktisk. klip klipper eller lign.

Det er en god ide at købe babywipes eller lign, da du ikke kan vaske hænder ordentligt mens din spraytan sætter sig.

 

Efter Spraytan:

Vent 6-8 timer med at bade efter din påføring af din spraytan. Herefter skylles overskudsfarven af og du vil se dit resultat. Men farven sætter sig, bliver den mørkere og mørkere, men når du bader, kommer du tilbage til udgangspunketet. Så blive ikke nervøs. Det bliver SÅ fint.

Undgå i mellemtiden at komme dine hænder i vand og gøre din hud våd, da dette vil påvirke udviklingen af din spraytan farve. Undgå at røre ved din hud med håndfladerne, da afsmitning vil kunne ske.

Du må ikke vokse/barbebere ben i 24 timer efter din spraytan behandling, da dette vil kunne fjerne det øverste døde hudlag, og dermed også din spraytan farve.

Vi anbefaler at bruge at du dupper dig med håndklædet efter dine bade og bruger bodylotion i dagene efter din spraytan behandling, da dette vil forbedre, samt vedligeholde din spraytan farve. Vita Liberate laver de mest fantastiske før og efterbehandlingsprodukter, som gør at du får meget mere ud af din spraytan. 

2019 nyhed

 

Vita liberata lancerer en endnu mørkere tone. Så nu kan du blive endnu mørkere end den vi har haft hidtil.

PRODUKTER FRA VITA LIBERATA

 

Body scrub til før spraytan 219,-

 

Phenomenal mousse 375,-

 

Vedligehold creme 165,-

 

Selvbruner Mousse 219,-

 

Selvbruner creme 219,-

 

 

Trystal pudder 375,-

 

Capture the light 349,-

 

solcreme fra 169,-

 

sololie fra 275,-

 

 

BESTSELLERE

 

Det store hit fra Vita Liberata er deres trystal mineral pudder.

Den har selvbruner effekt i mineralerne så du gradvist får lidt kulør. Derudover er den nem at bruge og man ser ikke sminket ud, som med andre puddere. Den kan både testes og købes ved mig.

Et andet kæmpe hit er Phenomenal moussen som kan holde op til 3 uger. Den er nem at påføre og man kan se hvor man er kommet til så man undgår helligdage. 

 

Copyright Benedicte Kjær

Benedicte Kjær Negletekniker

Tingvej 38 b, 8543 hornslet

Cvr 36365595